Festival de vídeos e fotografias “Femitic” será apresentado no dia 16

No dia 16 de junho, sábado, será realizada a apresentação do Femitic, um festival de vídeos e fotografias feitas por mulheres que é organizado por Dones en Xarxa. A iniciativa tem como objetivo, entre outros, estimular a criação por mulheres de conteúdos digitais e diminuir a brecha digital de gênero.

O evento acontecerá na Cocteleria Milano, que fica no seguinte endereço: Ronda Universitat, 35, Barcelona.

Saiba mais em: http://www.donesenxarxa.cat/xv-coctels-blocs-femitic?lang=ca

Outras informações abaixo (em catalão), fornecidas por Dones en Xarxa.

———–
I el mes de juny la trobada de dones en xarxa amb els còctels de la cocteleria Milano serà per presentar el concurs de vídeos i fotografies, Femitic, que arriba a la seva quarta edició en aquest 2012. La presentació anirà a càrrec de la Junta de dones en xarxa.

I un any més, amb el bon temps i provocant la inspiració de les dones es donarà el tret de sortida de Femitic. El concurs es presenta en dos formats –fotografia i vídeo- i dues categories relaciones amb l’arrel de dones en xarxa, Dones i TIC i Mercat laboral.

La imatge com a forma de reivindicació i de denúncia de la situació de discriminació que pateixen les dones i disminuir la fractura digital de gènere, com manera d’empoderament en la nostra societat. Així a través de la categoria Dones i TIC, l’objectiu és la visibilització de les dones a internet i fomentar la creació de continguts digitals entre les dones. En canvi Dones i Àmbit laboral, està encaminada més a la denúncia de les desigualtats, a posar de relleu la importància de la conciliació de la vida laboral i la familiar i la personal.

Com en d’altres edicions, les guanyadores es trien per un doble procés de votacions populars a través de les web i després la ratificació a mans d’un jurat professional. La fase de votacions populars serà durant el mes d’octubre, la data prevista per la reunió del jurat, el dia nou de novembre. I la gala de lliurament de premis, que posa fi al concurs, el dia 29 de novembre.

Entremig, però el sorteig de tabletes entre les concursants els mesos de juliol i setembre.

L’any passat es van presentar 73 dones amb 103 obres presentades: 54 fotografies a la categoria Dones i TICs, 25 fotografies a la categoria Dones i Àmbit Laboral, 13 vídeos a la categoria Dones i TICs, i 11 vídeos a la categoria Dones i Àmbit Laboral.

Anúncios
Deixe um comentário

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

w

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: