Workshop sobre o livro “Mulheres que correm com os lobos”

Se você já ouviu falar do livro “Mulheres que correm com os lobos”, de Clarissa Pinkola Estés, mas nunca teve a chance de lê-lo, esta é uma boa oportunidade de conhecer um pouco do seu conteúdo. A Livraria Pròleg realizará na sexta-feira da próxima semana, dia 30, uma oficina de introdução ao livro com uma especialista no assunto: Jaqui Zieler. Ela tem organizado grupos de estudos sobre esta obra há 12 anos tanto aqui na Catalunha como na Argentina.

Veja mais informações abaixo (em catalão), divulgadas pela própria Pròleg:

A través dels mites, els contes i les metàfores, la contadora y psicoanalista C.Pinkola Estés, desenvolupa els temes que han fet d’ella una autora de referència en el món sencer. La seva veu toca el cor i la intel·ligència de les dones de totes les edats.

A aquesta força essencial, instintiva i visionària, es refereix quan parla de la “Mujer Salvaje”. Ella és la salut de les dones. Aquesta obra està dedicada a la seva recuperació. C. P. Estés ha creat una psicologia femenina, profunda i vertadera que condueix al coneixement de l’ànima.

Jaqui Zieler anima des de fa dotze anys a grups d’estudi sobre l’obra d’aquesta autora a l’Argentina i a Catalunya. Ve a Pròleg un parell de cops l’any per fer aquests tallers curts i intensius per introduir al llibre, o profunditzar en alguns dels seus contes. Si l’has començat a llegir i et crida, vine! si ei vols començar també.

El taller tindrà lloc a la Llibreria el proper divendres 30 de març al MATI. d’11 a 14h. Cal fer inscripció prèvia per telèfon o via mail, no oblidis deixar el teu núm. de contacte. Preu 24€. Si tens amigues que els hi pot interessar, re-envia la informació. Salut a totes!

PRÒLEG
Llibreria de les Dones
C/ Sant Pere més Alt, 46
08003 • Barcelona
Tel. 933 192 425
llibreriaproleg@llibreriaproleg.com

Anúncios
Deixe um comentário

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

w

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: